jueves, 14 de noviembre de 2013

LASANYA

-INGREDIENTS: un paquet de lasanya precuinada, 1/2 kg de carn picada, una llauna de tomaca triturada, un ceba, 1/2 l de llet, 3 cullerades grans de Maicena, formatge de gratinar, nou moscada, pimenta negra molta, oli d'oliva i sal.



-MDF: es posa la massa de lasanya a remull en aigua tèbia durant 20 min. Mentrestant, es pica la ceba i es sofregeix junt amb la carn, després es posa la tomaca i es deixa coure.
Per a fer la beixamel, es posa la llet a bollir i s'afegeix la Maicena diluïda
en mig got d'aigua. Es remeneja fins que espesse i es condimenta amb les espècies.

En una font de forn s'alterna una capa de pasta, fregit i un poc de beixamel, repetint-ho 2 vegades més i acabant amb una coberta de beixamel i formatge.  

Per últim, es posa al forn durant 20 min aprox. fins que quede el formatge gratinat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario